"Filistin'e Uluslararası Hukuk ve Dinler Tarihi Açısından Bakış" İsimli Panel Gerçekleştirildi

06 Aralık 2023 Çarşamba

"Filistin'e Uluslararası Hukuk ve Dinler Tarihi Açısından Bakış" isimli panel saat 06 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 13.30'da Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda, Ombudsman Toplululuğu Danışmanı Öğr. Gör.Dr. Hasan ÖRÜCÜ moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Panelde İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman TURAN ve okulumuz Öğr. Gör. Fatima KANDEMİR ERGÜN konuşmacı olarak yer aldı.
Konuşmacılardan Prof. Dr. Süleyman TURAN  "Filistin"i Dinler Tarihi açısından; Öğr. Gör. Fatima KANDEMİR ERGÜN ise "Filistin"i uluslararası hukuk açısından ele alarak değerlendirmelerde bulundu.
Panel konuşmacılara hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Değerli konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederiz.